Diskreta sexleksaker till lågt pris.

Vanliga frågor

Om du inte ser din fråga nedan kontakta oss gärna så svarar vi på alla dina frågor.


Hur lång tid tar det att få min beställning?
Produkter från snabblager skickas ut inom en arbetsdag. Produkter från baklager kan ta upp till två veckor, men vanligtvis går det snabbare. Om du beställer från både snabblager och baklager väntar vi tills baklager produkterna är klara och skickar allt tillsammans. Efter det skickas ut tar det ca. en dag beroende på var du befinner dej.

Hur kommer min beställning?
Din beställning skickas med Postnord. Alla paket har försändelseidnummer och kan spåras via Postnords hemsida. Beställningen levereras till ditt närmsta postombud.

Kommer min beställning diskret förpackad?
Självklart kommer din beställning diskret förpackad. Avsändaren är ”Nibina” (så heter vårt företag). Produkterna kommer i en vanlig diskret brun papplåda utan några som helst ledtrådar om vad som finns inuti.

Är alla produkter som säljs äkta?
Ja självklart. Vi säljer absolut inga förfalskade produkter. Det vore både olagligt och oetiskt, vi är ett ärligt företag som du kan lita på!

Bytesrätt och öppet köp?
När du beställer från oss får du alltid nya och oanvända varor. Vi ger ingen bytesrätt eller öppet köp eftersom vi garanterar att alla produkter vi säljer är oanvända.

Betalsätt?
Du betalar via Paypal. Du kan självklart också använda bankkort via Paypal. Du kan betala med Visa, Mastercard, American Express, och Discovery.
Om du vill kan du även betala med postförskott, det kostar vanligtvis 64 kronor extra. Kontakta oss om du vill betala med postförskott.

Kan jag betala med Klarna?
Vi är billigast eftersom vi gör allt för att hålla våra kostnader nere. Klarna kostar en del, och om vi hade Klarna hade vi tvingats höja våra priser för att täcka det. Därför har vi valt att använda Paypal i stället.

Varför är ni så billiga?
Vi gör allt för att hålla kostnaderna nere. Vi köper från de billigaste grossisterna. Våra lokaler är billiga. Vår lagerutrusting är billig. Vi gör allt på billigaste vis och på så vis kan vi erbjuda våra kunder det lägsta priset.

Copyright Nibina