Diskreta sexleksaker till lågt pris.

BETALNING OCH FRAKT


BETALNING

-BANKKORT - Vanligaste betalningssättet är bankkort via Paypal. Vi tar Visa, Mastercard, American Express, och Discovery via Paypal.

-PAYPAL - Du kan givetvis också betala direkt via Paypal om du har ett Paypal konto.

     -POSTFÖRSKOTT - Kontakta oss om du vill betala med postförskott, det kostar vanligtvis 64 kronor extra.

-BANKGIRO, BANKÖVERFÖRING, SWISH - Du kan betala med diverse direktöverföringsmetoder om du vill. Kontakta oss om du vill göra det.

-KONTANT - Vi kan inte ansvara för kontanter som kommer med posten. Du kan betala kontant i person hos oss om du vill, det blir givetvis ingen frakt i så fall.
     INSTRUKTIONER FÖR POSTFÖRSKOTT, DIREKTBETALNING, BANKGIRO, SWISH, MM..
Om du vill använda ett av de tre alternativen till vänster lägg först till dina varor i kundvagnen.
Kopiera sedan informationen från kundvagnen och skicka den till oss när du beställer.
Om du beställer via telefon underlättar det om du har den informationen tillgänglig.


FRAKT

-SNABBLAGER - Produkter på snabblager skickas ut samma dag eller följande dag om beställningen kommer in sent på dagen. Det tar vanligtvis 1 till 2 arbetsdagar att komma fram (3 dagar till norra Norrland och Gotland).

-MELLANLAGER - Produkter på mellanlager är på väg från baklager till snabblager. Det tar vanligtvis 3 till 7 arbetsdagar att komma fram. Beräknat utsändningsdatum står på produktens sida.

-BAKLAGER - Produkter på baklager tar vanligtvis 1 till 2 veckor att komma fram. För att kunna ha Sveriges lägsta priser har vi valt att ha färre produkter på snabblager och fler på baklager så vi inte behöver ha en stor lagerlokal som kostar pengar och höjer priserna för våra kunder. Ibland får man vänta en vecka eller två men det är alltid billigast.

-POSTNORD - Vi skickar det mesta med Postnord. Undantaget är mycket stora och tunga produkter som t.ex. stora sexdockor.

-DISKRET LEVERANS OCH PACKETERING - Allt skickas i diskreta paket. Det syns inte vad som finns i paketet och det står inget om innehållet på paketet.
        Så här ser våra paket ut:
        

Om du har frågor angående betalning, frakt, eller något annat kontakta oss gärna.

Copyright Nibina